Gewichtsbeheersing

Wij Nederlanders gaan helaas steeds ongezonder leven. Dit komt omdat wij een steeds drukker leven krijgen en het daardoor vaak lastig vinden om goed voor onszelf te blijven zorgen. Toch is dit écht een must! Als wij nu al ongezond leven, wat wordt er dan van onze kinderen en/of kleinkinderen?

Het is tijd voor verandering!
Verandering hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. U wilt afvallen, dat is waarschijnlijk de hoofdzaak dat u dit leest. Maar met afvallen alleen zal het u helaas niet lukken. Ik ga u leren gezonder te eten, en daarmee ook gezonder te leven, zonder dat dit u veel extra tijd of moeite gaat kosten.

Hoe gaan we dit bereiken?
U komt bij mij voor een gewichtsbeheersingsconsult. Tijdens dit consult leg ik u uit hoe het dieet in zijn werking gaat en ik vertel u welke stappen u dient te volgen. Ook wordt u gewogen op een speciale weegschaal die onder andere uw BMI en vetgehalte weergeeft. Als u akkoord gaat met het dieet, dan gaan we beginnen. Houdt er rekening mee dat u niet binnen een paar maanden klaar bent, het gaat om een verandering van leefwijze, voor de rest van uw leven!

U doet het niet alleen. Tijdens het dieet blijf ik u begeleiden tot u uw streefgewicht heeft bereikt. Tijdens het dieet komt u elke week terug voor een weegconsult. Op deze manier kunt u ook altijd terecht met uw vragen en houden we goed in de gaten hoe het met u gaat.

Als u alle fases heeft doorlopen en uw streefgewicht heeft behaald, komt u alsnog een- tot tweemaal per jaar terug voor een weegconsult. Dit is om ervoor te zorgen dat u niet terugvalt in oude gewoontes. We willen de nieuwe en gezonde leefstijl voor altijd vasthouden!

Het gewichtsbeheersingsconsult bedraagt €35,00.

Een weegconsult bedraagt €15,00.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een gewichtsbeheersingsconsult. Bel 06-34262076 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..