Behandelingen

Bij Beauty di Mare worden verschillende behandelingen aangeboden. Hieronder volgt een overzicht van de behandelingen die momenteel uitgevoerd worden.

Gelaatsbehandelingen
De huid moet weer stralen, er mooier uitzien en een meer comfortabel gevoel geven. Dat is wat we willen. Om dit te kunnen bereiken moet er actie ondernomen worden. Ik kan veel voor u doen, maar voor een topresultaat moet uzelf ook aan de slag gaan. Samen kunnen we de conditie van uw huid flink verbeteren!

De gelaatsbehandelingen vinden plaats in tijdsbestekken van 60 minuten, 75 minuten en 90 minuten. Samen met u wordt de keuze gemaakt welke tijdsduur nodig is voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling wordt er alles aan gedaan om uw huid weer te laten stralen.

Lichaamsbehandelingen
Even lekker ontspannen. Iedereen verdient dat, maar gunt u zich daar de tijd nog voor? Zo niet, dan moet daar snel verandering in komen! U kunt bij mij terecht voor heerlijk ontspannende rugmassages, maar ook voor krachtigere en intensievere bindweefselmassages.

Deelbehandelingen
Onder deelbehandelingen vallen het ontharen van gelaat en lichaam en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Voor deze deelbehandelingen kunt u een aparte afspraak maken. 

Tijdens de gelaatsbehandelingen kunnen deelbehandelingen van het gelaat en het verven van wimpers en wenkbrauwen gratis uitgevoerd worden.

Extra’s
Heeft u ook wel eens last van ruwe handen? Dan is een paraffinepakking voor uw handen de oplossing. Maak snel een afspraak om dit een keer te ervaren. (Als u tijdens een gelaatsbehandeling gebruik wilt maken van een paraffinepakking, meld dit dan van tevoren. De kosten voor een paraffinepakking bedragen €13,50.)

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel naar 06-34262076 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.