• +31 (0)6 3426 2076
  • info@beautydimare.nl

Specialisaties

Specialisaties

Bekijk hieronder onze specialisaties.

Definitief ontharen / IPL

Ongewenste haargroei is voor veel vrouwen en mannen een vervelend probleem. Het wordt beschreven als niet mooi, irritant en onhygiënisch. Wilt u zich hier niet langer druk om maken? Met de U-NIC IPL methode behoren stoppeltjes, ingegroeide haartjes, scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden!

Acne

Pukkeltjes en bultjes op het gezicht, hals, nek, borst of rug zijn erg vervelend en ontsierend. Niemand wil ze, maar helaas komen ze bij veel tieners, en ook bij veel volwassenen, voor. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer oplossingen voor het verminderen en voorkomen van acne.

Bindweefselmassage

Beauty di Mare voert de bindweefselmassage uit volgens de methodes van hannah de pionier op het gebied van huidverbetering! Hannah heeft deze techniek bijna een kwart eeuw geleden ontwikkeld en is ontzettend populair door deze effectieve methode voor een mooie, gezonde en langdurig jeugdige huid!

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelmethode, waarbij op een gecontroleerde wijze het bovenste laagje dode cellen van de huid verwijderd wordt. Microdermabrasie is een mechanische peeling door middel van een diamantschijfje. Ook heeft de microdermabrasie een vacuümsysteem, dit stimuleert de doorbloeding in de huid.

Tele’way

Met het tele’way apparaat kunnen veel huidoneffenheden succesvol worden behandeld. De Tele’way bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Fruitzuur peeling

Fruitzuur behandeling, glycolics of AHA peeling verschillende benamingen voor een behandeling met alpha-hydroxyzuren. Deze organische zuren komen voornamelijk in fruit voor en zorgen voor een peeling van de opperhuid of van de bovenste lagen van de lederhuid.

1