• +31 (0)6 3426 2076
  • info@beautydimare.nl

Behandelingen

Behandelingen

Bij Beauty di Mare worden verschillende behandelingen aangeboden. Hieronder volgt een overzicht van de behandelingen die momenteel uitgevoerd worden.

Gelaatsbehandelingen
De huid moet weer stralen, er mooier uitzien en een meer comfortabel gevoel geven. Dat is wat we willen. Om dit te kunnen bereiken moet er actie ondernomen worden. Ik kan veel voor u doen, maar voor een topresultaat moet uzelf ook aan de slag gaan. Samen kunnen we de conditie van uw huid flink verbeteren!

De gelaatsbehandelingen vinden plaats in tijdsbestekken van 60 minuten, 75 minuten en 90 minuten. Samen met u wordt de keuze gemaakt welke tijdsduur nodig is voor het beste resultaat. Iedere behandeling start met een huidanalyse en een huidmeting met de skinanalyser, zo brengen wij uw huidconditie in kaart. Tijdens de behandeling wordt er alles aan gedaan om uw huid weer te laten stralen.

Om de huid thuis ook in topconditie te houden krijgt u uitleg hoe en met welke producten u de huid het beste kan verzorgen.

Lichaamsbehandelingen
Even lekker ontspannen. Iedereen verdient dat, maar gunt u zich daar de tijd nog voor? Zo niet, dan moet daar snel verandering in komen! U kunt bij mij terecht voor heerlijk ontspannende rugmassages, maar ook voor krachtigere en intensievere bindweefselmassages.

Deelbehandelingen
Onder deelbehandelingen vallen het ontharen van gelaat en lichaam en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Voor deze deelbehandelingen kunt u een aparte afspraak maken. 

Tijdens de gelaatsbehandelingen kunnen deelbehandelingen van het gelaat en het verven van wimpers en wenkbrauwen gratis uitgevoerd worden.

Extra’s
Heeft u ook wel eens last van ruwe handen? Dan is een paraffinepakking voor uw handen de oplossing. Maak snel een afspraak om dit een keer te ervaren. (Als u tijdens een gelaatsbehandeling gebruik wilt maken van een paraffinepakking, meld dit dan van tevoren. De kosten voor een paraffinepakking bedragen €13,50.)