• +31 (0)6 3426 2076
  • info@beautydimare.nl

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Tegenwoordig is er veel vraag naar het op natuurlijke wijze verbeteren van de huid. Beauty di Mare biedt deze duurzame huidverbetering aan door middel van de bindweefselmassage. Beauty di Mare voert de bindweefselmassage uit volgens de methodes van hannah de pionier op het gebied van huidverbetering! Hannah heeft deze techniek bijna een kwart eeuw geleden ontwikkeld en is ontzettend populair door deze effectieve methode voor een mooie, gezonde en langdurig jeugdige huid!

De effecten van de bindweefselmassage
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens;
– Bevorderd de celdeling in de huid;
– Verbeterd de huidweerstand;
– Stimuleert de doorbloeding wat zorgt voor meer aanvoer van zuurstof in de huid;
– Werkt verjongend op de huidstructuur door stimulering van de collageencellen in de huid;
– Reduceert blokkades in de huid (zijn veel aanwezig op het voorhoofd en bij het kaakgebied);
– Verbeterd de huidconditie, door de massage wordt de bloedcirculatie verbeterd. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd, dit optimaliseert de huidconditie. (bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels verklevingen en acne ontstaan);
– Verbetering van de opname van werkstoffen. Door het verbeteren van de doorbloeding in de huid worden werkstoffen sneller in de huid opgenomen, wat zorgt voor een verbeterde huidconditie.
– De bindweefselmassage is niet alleen huidverbeterend maar ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Massagekuur
Na 1 behandeling is er al merkbaar en zichtbaar resultaat van de bindweefselmassage. Wenst u een langdurig resultaat dan is het aan te raden de bindweefselmassage in kuurverband te volgen. Dit houdt in meerdere behandelingen kort achter elkaar, voor een optimaal resultaat. Ook volgt hierbij een behandeladvies omtrent huidverbeteringsproducten voor thuis. Dit om het resultaat van de behandeling te vergroten.

Xperience yourself! Maak een afspraak via info@beautydimare.nl of 0634262076 en ervaar wat deze intensieve massage voor u kan doen.