• +31 (0)6 3426 2076
  • info@beautydimare.nl

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelmethode, waarbij op een gecontroleerde wijze het bovenste laagje dode cellen van de huid verwijderd wordt. Microdermabrasie is een mechanische peeling door middel van een diamantschijfje. Ook heeft de microdermabrasie een vacuümsysteem, dit stimuleert de doorbloeding in de huid.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Voorafgaande aan iedere behandeling vind een intake gesprek plaats. Dit om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Na het intakegesprek kunt u direct behandeld worden. De behandeling start altijd met een huidmeting, het gebruik van producten tijdens de behandeling wordt hierop aangepast. Daarna volgt:

-Reiniging
-Peeling gelaat en scrub van het decolleté
-Uitreinigen van de huid
-Naar wens: epileren van de wenkbrauwen, harsen van het gelaat, verven van wimpers en/of wenkbrauwen
-Microdermabrasie
-Voeden van de huid
-Huidconditie verbeteren d.m.v. Ultra geluid apparaat
-Afsluiten van de behandeling met een korte massage en op de huid aangepaste crèmes
-Zonnecrème

Wat mag u van de behandeling verwachten?

Na de behandeling zal de huid heerlijk schoon en zacht aanvoelen. Fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken zullen vervagen. De huid is prachtig doorbloed en zal er vitaler uitzien. Na 1 behandeling is er al resultaat, gaat u voor echte verbetering dan is het aan te raden om deze behandeling in kuurverband te volgen.

Voor welke huid en/of huidproblemen is deze behandeling?

Het is een effectieve behandeling voor onder andere: acne littekens, grove poriën, vale huid, fijne lijntjes, striemen (striae) en pigmentvlekken. De behandeling is toepasbaar op alle huidtypes, zelfs op een gevoelige huid.

Is er speciale verzorging nodig na de behandeling?

U krijgt tijdens de behandeling een persoonlijk productadvies met de meest optimaal huid verbeterende producten voor thuis. Door ook thuis de juiste verzorging voor de huid te gebruiken wordt het resultaat van de behandeling verlengt.

Wij raden ten alle tijden aan om na een microdermabrasie behandeling een zonnecrème te gebruiken.

Volledige microdermabrasie behandeling (75 minuten) €82,-

Ook is het mogelijk om de microdermabrasie plaatselijk in te zetten.

Voor meer informatie over deze behandeling kunt u een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.