• +31 (0)6 3426 2076
  • info@beautydimare.nl

Tele’way

Tele’way

Ergert u zich ook aan ontsierende rode adertjes in het gelaat, wratjes of andere huidoneffenheden? Beauty di Mare heeft de oplossing voor u. Met het tele’way apparaat kunnen veel huidoneffenheden succesvol worden behandeld. De Tele’way bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

Zonder de vorming van littekens kan de tele’way de volgende huidoneffenheden verwijderen:

-Couperose: tele’s (gesprongen adertjes)
-Spider Naevi en bloedspatjes
-Fibromen (steelwratjes)
-Wratten (ouderdomswratten)
-Pigmentvlekken
-Vetknobbeltjes en talgcysten
-en andere onregelmatigheden op de huid

Couperose; tele’s, spider naevi en bloedspatjes

Couperose is een verzamelnaam voor meerdere tele’s bij elkaar. Tele’s oftewel teleangiëctasieën zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Doordat de klepjes in deze vaatjes niet meer goed functioneren blijft er bloed in staan en worden deze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. De Spider Naevi heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een spinnetje. Een klein rood kopje met kleine dunne spinvormige uitlopers. Bloedspatjes zijn kleine rode puntjes in de huid.

Deze lekkende adertjes kunnen door verschillende oorzaken ontstaan zoals, bindweefselzwakte, erfelijkheid, overmatige zonblootstelling, temperatuurschommelingen, chronisch gebruik van corticosteroïd houdende crèmes of zalven, alcoholgebruik en een hoge bloeddruk.

Couperose is meestal te vinden op de wangen en de neus, maar kan ook op het voorhoofd en de kin voorkomen. Couperose verdwijnt niet vanzelf en zal in de loop der jaren verergeren.

De tele’way zorgt door middel van stroom dat de chronisch verwijde haarvaatjes worden gecoaguleerd. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. Het haarvaatje is meteen weg, maar de roodheid verdwijnt pas later. Er zijn meerdere behandelingen nodig naarmate de haarvaatjes langer aan het lekken zijn en tevens hangt het af van de grootte van het te behandelen gebied.

Steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken, vetknobbeltjes, talgcysten en andere onregelmatigheden op de huid

Fibromen of steelwratjes zijn kleine goedaardige uitstulpingen van de huid die van grootte kunnen verschillen. Over het algemeen hebben ze dezelfde kleur als de huid, maar kunnen ook gepigmenteerd zijn. Deze steelwratjes zitten voornamelijk in de hals, op het gezicht of onder de oksels.

Niet alle wratten kunnen behandeld worden, omdat deze door een virus veroorzaakt worden. De verruca seborrhoica oftewel de ouderdomswrat kan wel behandeld worden. Dit zijn kleine vlakke, vettig aanvoelende geel/bruine wratten of uitgroeisels.

Met de tele’way kunnen deze onregelmatigheden vaak in 1 behandeling verwijderd worden.

Omdat er ook kwaadaardige oneffenheden op of in de huid kunnen zitten kan het zijn dat geadviseerd wordt eerst een arts te bezoeken. Pas na goedkeurig van een arts zullen de oneffenheden verwijderd worden.

Nazorg

Na de behandeling kan er tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming waargenomen worden op bepaalde delen. De huid zal behandeld moeten worden met speciale crème en anti-sept gedurende 4 dagen. Gedurende deze dagen mag er geen make-up of andere crèmes gebruikt worden op de behandelde delen. Vermijd deze dagen ook de zonnebank, sauna en zwemmen.

De juiste omgang met de behandelde huid is erg belangrijk. Afhankelijk van het te behandelen deel zal er een verzorgingsadvies voor thuis meegegeven worden. Belangrijk is om deze goed na te leven, dit zal namelijk het mooiste resultaat geven en voorkomen dat de huid beschadigd.

Een behandeling duurt maximaal 15 minuten.

De kosten voor een behandeling zijn €49,50

De kosten voor de nazorg producten bedragen €19,50

In een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek kan er naar de huid gekeken worden en nog meer uitleg worden gegeven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op via info@beautydimare.nl of bel naar 0634262076