Specialisaties

Acne
Pukkeltjes en bultjes op het gezicht, hals, nek, borst of rug zijn erg vervelend en ontsierend. Niemand wil ze, maar helaas komen ze bij veel tieners, en ook bij veel volwassenen, voor. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer oplossingen voor het verminderen en voorkomen van acne.

Ook voor uw huid is er een oplossing!

Doordat Beauty di Mare aangesloten is bij de vakorganisatie 'Anbos' worden acnebehandelingen vaak vergoed door de zorgverzekeraar!

Maak snel een afspraak en samen kijken we wat er mogelijk is om uw huid weer te laten stralen.

Huidverbetering
Een mooiere huid, een huid die weer straalt. Dat wil iedereen toch? Door middel van goede producten, een huidanalyse en een goede huidbehandeling, kan ik ervoor zorgen dat uw huid zich zal gaan verbeteren. Voor een optimaal resultaat, zult u zelf ook aan de slag moeten. Als u ook thuis aan het werk gaat met de door mij voorgeschreven producten, zal nog sneller resultaat optreden.

Bindweefselmassage
Huidverslapping, fijne lijntjes en littekentjes kunnen flink aangepakt worden met bindweefselmassage. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de huid van binnenuit geactiveerd wordt en daardoor zelf aan de slag gaat om de huidconditie te verbeteren. Door bepaalde stofjes in de huid die tijdens deze massage geactiveerd worden, zullen op den duur lijntjes en littekentjes vervagen. Ook zal de huid zichtbaar en voelbaar steviger worden.

Benieuwd wat deze specialisaties voor uw huid kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Dit kan door te bellen naar 06-34262076 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..